Michelle van Manen

Na mijn studie Camera en Video-editing, ben ik begonnen aan de studie Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze studie heb ik mij verdiept in game design, web/app design en motion graphic design. 
 
Tijdens mijn studie heb ik het INCMD-PIBN talentenprogramma doorlopen waarbij ik samen met de beste CMD’ers van Nederland (alle CMD opleidingen) verschillende masterclasses heb mogen volgen bij een aantal van de beste internetbureaus van Nederland. Dit was een zeer waardevolle en leerzame ervaring. Het was fantastisch om een kijkje in de keuken te mogen nemen bij deze bureaus!
 
In juni 2017 ben ik afgestudeerd bij Bright Alley in Utrecht. De opdracht bestond uit het verbeteren en het maken van een prototype van een bestaande applicatie.
 
Naast mijn studie was ik al werkzaam als freelancer voor video-editing/camerawerk, fotografie en design. In 2017 heb ik samen met Alexa de handen in een geslagen en hebben wij onze bedrijven samengevoegd tot Studio Etcetera!