Alexa van de Wall

Tijdens mijn studie video-editing en camera ben ik in aanraking gekomen met de diverse genres binnen de film wereld. Van het maken van bedrijfsvideo’s tot het creëren van een speelfilm.

Na mijn studie ben verder gegaan met mijn passie voor film en ben ik voor mijnzelf begonnen als editor en cameravrouw. Ik heb samen gewerkt met verschillende bedrijven en evenementen zoals Lowlands University en Go Short Film festival.

Toch wilde ik me graag verdiepen in de media wereld en ben daarom verder gaan studeren op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen studierichting Communicatie en Multimedia Design. Tijdens deze studie heb ik mij verdiept in game design, web/app design en motion graphic design.

Tijdens mijn minor heb een kamer gebouwd waarin je in kunt zitten om een psychose te ervaren. Het belangrijkste deel van mijn project was het gebruik van 5.1 surround sound. Naast het gebruik van geluid om het gehoor te prikkelen heb ik gebruik gemaakt van de andere zintuigen.

In juni 2017 ben ik afgestudeerd bij Go Short Film Festival in Nijmegen. De opdracht bestond uit het bedenken van een online campagne die gebruik maakte van de meest effectieve gedragsbeïnvloedingsmechanismen op social media om de interactie met de online community van Go Short te verhogen.

Daarnaast ben ik in datzelfde jaar samen met Michelle begonnen aan onze multimedia design studio!