Video

Dus je weet het zeker: Je wil een goede bedrijfsvideo laten maken. Verstandige keuze! Nu Google ook video’s toont in de (top) zoekopdrachten, is video-content steeds belangrijker aan het worden voor de online vindbaarheid (SEO) van jouw bedrijf. Daarnaast is het een goede en laagdrempelige manier om jouw doelgroep kennis te laten maken met jouw bedrijf, jij als ondernemer en/of jouw producten of diensten.

En laten wij nou diegenen zijn die jou daarbij kunnen helpen! Wij zijn een communicatiebureau in Arnhem en hebben ervaring maken van bedrijfsfilms en promotievideo’s, van A tot Z, die laten zien wat jouw onderneming allemaal in petto heeft. Wij maken geen gelikte corporate video’s maar juist video’s die uniek en persoonlijk zijn, en echt jouw verhaal vertellen. Want zeg nou zelf: Dat is toch veel leuker om naar te kijken? 

“Allemaal leuk en aardig, maar wat zijn de kosten van zo’n video? Kan ik dat wel betalen?” horen we je denken. Het antwoord is in veel gevallen gewoon ‘Ja’. 

Er zijn een aantal factoren die meespelen om de prijs voor een bedrijfsvideo te kunnen bepalen, zoals:

  • Ligt er al een scenario (script) of moet er nog een geschreven worden?
  • Moeten er acteurs worden ingehuurd? 
  • Hoeveel dagen moet er gefilmd worden?
  • Zijn er bijzondere wensen, zoals drone shots, timelapses, special effects?
  • Hoe lang moet de video duren? 

We gaan graag met je in gesprek om de antwoorden op deze vragen te achterhalen en je wensen zo helder mogelijk in beeld te krijgen en samen met jou kijken we naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw budget omdat elk bedrijf een mooie video verdient!

O en je kunt je promotiefilm of bedrijfsfilm natuurlijk ook gewoon gebruiken op je website, social media, op schermen tijdens evenementen… waar je ook maar wilt! 

Bekijk onze voorbeelden of neem contact op voor de mogelijkheden.

Ons werk