Grafische vormgeving

Wij weten natuurlijk allang dat jij goed bent in wat je doet, maar als je een onderneming hebt wil je dit ook uitstralen. Een goede huisstijl kan je daarbij helpen. Je huisstijl vertegenwoordigt mede jouw brand identity; het laat zien hoe jij je bedrijf identificeert en positioneert. 

De meeste mensen denken bij een huisstijl meteen aan een logo (beeldmerk). En dat hoort er ook zeker bij, maar een huisstijl omvat meer. Zo bevat het de bedrijfsnaam, het kleurgebruik, en de typografie. Daarnaast wordt vaak ook de vormentaal en eventueel de fotografiestijl in de huisstijl meegenomen. 

Door de huisstijl consistent te gebruiken in al je uitingen (zoals je visitekaartjes, presentaties, website etc.), ben je herkenbaar en kom je professioneler en betrouwbaarder over. 

Dus ben je overtuigd en wil je graag professioneel een logo laten maken, een complete huisstijl laten (her)ontwerpen of heb je flyers of visitekaartjes nodig? Wij kunnen je verder helpen! Wij zijn een communicatiebureau in Arnhem en hebben ervaring met het maken van huisstijlen en het ontwerpen van drukwerk.

Je vraagt jezelf vast af wat de kosten zijn voor een huisstijl of andere grafische vormgeving? Hiervan kunnen de kosten erg uiteen lopen, mede door verschillende factoren zoals:

  • Gaat het om een complete nieuwe huisstijl of een update van een bestaande stijl?
  • Moet de hele huisstijl worden bedacht, of alleen sommige elementen? (zoals logo ontwerpen, nieuwe typografie uitzoeken, kleurgebruik opfrissen, etc.)?
  • In welke uitingen moet de huisstijl worden doorgevoerd? (flyers, briefpapier, visitekaartjes, presentaties, facturen, etc.)
  • Komt er drukwerk bij kijken en zijn hiervoor speciale wensen?

We gaan graag met je in gesprek om de antwoorden op deze vragen te achterhalen en je wensen zo helder mogelijk in beeld te krijgen. Vanuit daar kunnen we een prijs bepalen maar we zijn ervan overtuigd dat we voor ieder budget een (deel van een) huisstijl kunnen ontwerpen.

Ons werk