Fotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf voor jouw dienst of product? Wil je een profielfoto voor op Linkedin die jou echt goed representeert? Of heb je nieuwe foto’s voor op je website nodig?

Onze fotoreportages zijn net zoals jouw onderneming: Uniek. Wij fotograferen namelijk alleen op locatie waardoor iedere omgeving anders en geen foto hetzelfde is. Wij maken dus geen gebruik van een fotostudio, maar leggen liever vast hoe het ‘echt’ is. 

Dus ben jij op zoek naar een fotograaf en wil je geen saaie ‘al een miljoen keer gedaan en gezien’ foto’s? Dan ben je aan het juiste adres! Wij zijn een communicatiebureau in Arnhem en hebben ervaring met het fotograferen van ondernemers, hun ondernemingen en evenementen. 

Wat de kosten zijn voor een fotoshoot is afhankelijk van een aantal factoren: 

  • Wat moet er in beeld worden gebracht? Jij zelf? Je onderneming? Medewerkers? Een evenement?
  • Hoe lang duurt de fotosessie? Een uur, halve dag of misschien wel een dag
  • Hoeveel foto’s moeten er worden opgeleverd?
  • Zijn er speciale wensen? Zoals attributen, lenzen en licht.
  • Moet er (veel) na-bewerkt worden? Bijvoorbeeld speciale effecten, filters of dat ene vervelende puistje die je nét die dag ervoor kreeg.

We gaan graag met je in gesprek om de antwoorden op deze vragen te achterhalen en je wensen zo helder mogelijk in beeld te krijgen. Vanuit daar kunnen we een prijs bepalen maar we zijn ervan overtuigd dat we voor ieder budget een gepaste oplossing kunnen vinden.

Ons werk