Bye 2019, hello 2020!

Het is, voor de laatste keer dit jaar, de 19de.

Het was een jaar met ups en downs, met meevallers en tegenslagen, pieken en dalen. Maar alles bij elkaar was het vooral ont-zet-tend leerzaam! Niet alleen op het gebied van ondernemen, maar ook op persoonlijk vlak.

Zo heb ik vooral geleerd waar mijn krachten en waar mijn zwaktes liggen en ben ik erachter gekomen wat ik nou eigenlijk wel graag doe en wat ik voortaan liever laat liggen. Waardevolle lessen voor de toekomst.

Hoewel natuurlijk niet alles even vlekkeloos is verlopen (is dat überhaupt mogelijk?), ben ik trots op wat we in 2019 neer hebben gezet en hebben bereikt; we hebben websites gemaakt, video’s in elkaar gezet, foto’s en grafische ontwerpen gemaakt, analyses geschreven, lessen gegeven en een heel platform opgezet. Tijdens al deze projecten hebben we zóveel leuke mensen ontmoet waarvan we met sommigen samenwerkingen zijn aangegaan. Had je me aan het begin van het jaar verteld dat we zouden staan waar we nu staan, dan had ik het waarschijnlijk niet geloofd. Zo zie je maar weer; de toekomst laat zich niet voorspellen.

Maar even genoeg over mij. Ik ben Studio Etcetera natuurlijk niet in mijn uppie. Daarom ben ik ook benieuwd naar hoe mijn partner in crime, Alexa, 2019 heeft beleeft dus laat ik nu het woord aan haar.

Wat was je favoriete project waaraan je hebt gewerkt het afgelopen jaar?
Alexa: “Arnhem Onderneemt is mijn favoriete project en ook mijn grootste trots; met Michelle samen Arnhemse Ondernemers proberen samen te brengen. Ik vond het leuk om zo veel nieuwe mensen te ontmoeten en hun unieke verhalen te horen. Het was daarnaast ook erg leerzaam om te horen hoe andere ondernemers hun werkzaamheden uitvoeren. Mij lijkt het fantastisch om de Arnhemmers en de ondernemers samen te brengen. Dit is een leuke stad die veel te bieden heeft en we moeten het met elkaar zo zien te houden.”

Wat is de grootste les die je hebt geleerd afgelopen jaar?
Alexa: “We hebben dit jaar veel geleerd over communicatie. Het is grappig, want communicatie is iets wat je aan het leren bent vanaf het moment dat je bent geboren. Het is iets wat altijd in beweging is en iets waar je altijd van kunt leren, want niemand kan perfect communiceren.”

Wat zijn jouw verwachtingen en doelen voor 2020?
Alexa: “Volgend jaar wil ik het platform van Arnhem Onderneemt gelaunched hebben en kijk ik uit naar onze volgende projecten. Super top secret projecten! ;-)”

Conclusie: We gaan in 2020 weer knallen!

Ik ben in ieder geval benieuwd naar wat het nieuwe jaar ons aan leuke nieuwe projecten gaat brengen en kan haast niet wachten om aan de slag te gaan!

Dit was trouwens voorlopig even onze laatste blogpost. Natuurlijk gaan we jullie op de hoogte houden van ons nieuwe werk en het reilen en zeilen bij Studio Etcetera, maar de frequentie van onze posts zal volgend jaar meer varieren.

Vooralsnog willen we jou, de lezer, hartelijk danken voor je steun, klandizie en/of het lezen van onze blogs het afgelopen jaar. We wensen je een prettige jaarwisseling en een fantastisch 2020!

Graag tot in het nieuwe jaar!

Alexa en Michelle

There are no reviews yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.